Inspirasi

Sharnaaz dan Noor Nabila Wajib Dicontohi! Sudah Berpisah TAPI Tetap Berbaik Demi Jebat

IKLAN

Sharnaaz dan Noor Nabila wajib dicontohi! Sudah berpisah tapi tetap berbaik demi Jebat. Ternyata sikap matang kedua ibu dan bapa Jebat ini meraih perhatian netizen.

Kebiasaannya, bila suami, isteri berpisah sukar untuk mencipta hubungan yang baik. Pasti terselit dendam di hati, apa lagi salah seorang telah memulakan hidup baru dengan orang lain.

Artikel Berkaitan:

‘Duda, Dahulukan Nafkah Anak Sebelum Kahwin Lain.’ Lepas Bercerai, Ramai Lelaki Tak Kisah Pasal Anak


Sharnaaz dan Noor Nabila Wajib Dicontohi!
IKLAN

Namun berbeza dengan meraka berdua. Biarpun sudah berpisah, pelakon Sharnaaz Ahmad dan bekas isteri, Noor Nabila mengekalkan hubungan baik antara mereka.

Mendirikan rumah tangga pada 31 Mac 2017 dan berpisah 9 Julai 2020, sikap profesional mereka demi membesarkan cahaya mata, Jebat Jayden, 5, harus diberi pujian.

Bukan setakat itu, Sharnaaz tidak lekang memuji bekas isteri dalam hantaran di laman sosial. Malah juga berinteraksi secara mesra dan bersahaja secara terbuka.


Sudah Berpisah TAPI

Dalam masa yang sama, jika diimbas kembali, tiada kenyataan negatif dikeluarkan oleh kedua-duanya selepas mereka berpisah dan sentiasa ada bersama Jebat seolah tiada masalah untuk berhubung selepas bercerai.

IKLAN

Di samping itu, ramai yang memuji sikap Sharnaaz yang tidak lepas tangan dalam menjalankan tanggungjawabnya menguruskan jebat walaupun permata hatinya itu tinggal bersama bekas isteri.


Tetap Berbaik Demi Jebat

Penampilan mereka bertiga dalam sebuah video memasak dan tular di media sosial juga mendapat perhatian warganet. Ramai antara mereka memuji sikap matang Sharnaaz dan Noor Nabila.

Noor Nabila berkahwin dengan Engku Emran Engku Zainal Abidin pada 19 Mac 2021.


Kashoorga: Perpisahan yang berlaku antara suami dan isteri janganlah memberi impak negatif pada anak. Jangan dipisahkan anak dengan ayah atau ibu kandung mereka.

IKLAN

Sumber : Sinar Plus, Instagram Sharnaaz Ahmad

Follow kami di Facebook, Website, Instagram dan YouTube Kashoorga untuk mendapatkan info dan artikel-artikel menarik.

IKLAN