Ramai tahu sebelum ini hampur 11 tahun menunggu, barulah oenyanyi nombor 1, Datuk Seri Siti Nurhaliza dikurniakan cahayamata pertama.

Bukan saja seluruh ahli keluarga gembira, tetapi peminat turut teruja menanti kehadiran Siti Aafiyah dua tahun lalu.

Artikel Berkaitan: “Selawat Tafrijiyah Ni Paling Saya Suka, Amal 11 Kali Lepas Solat” – DS Siti Nurhaliza Kongsi Kebaikan Amalkannya

Dan hari ini sekali lagi menerima berita gembira apabila beliau mengumumkan hamil empat bulan.

Turut muat naik di laman sosial Instagramhya memberitahu perkhabaran dirinya sedang hamil anak kedua.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Walaupun sebelum ini ada spekulasi beliau mengandung, tetapi tiada pengesahan dari pemilik lagu Aku Bidadari Syurgamu ini.

Tambah Siti, tiada niat untuk berdiam diri tetapi beliau dan suami memikirkan waktu yang sesuai untuk berkongsi berita gembira ini dengan semua.

IKLAN

Artikel Berkaitan: Gaji RM700 Sara 9 Sekeluarga, Tapi Sebab Bersyukur Rezeki Tak Pernah Putus” – Siti Nurhaliza Kenang Zaman Susah Bersama Arwah Ayah

Di akhir kapsyen juga Siti turut memohon peminatnya mendoakan diri serta bayi dalam kandungan sehinggalah hari melahirkan nanti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

“Alhamdulillah. Hari ini 1 Disember 2020, saya dan suami membuat pengumuman rasmi mengenai kehamilan saya yang sudah pun berusia 4 bulan.

“Tiada niat untuk berdiam diri selama beberapa bulan ini namun saya dan suami berfikir, apabila tiba waktu yang sesuai, kami tetap akan berkongsi berita ini dengan semua, terutamanya keluarga, saudara mara, sahabat handai, para peminat dan sesiapa sahaja yang mengenali kami.

IKLAN

“Saya memohon doa kalian supaya saya dan bayi di dalam kandungan diberikan kesihatan, dipermudahkan hari-hari saya ke depan ini sehinggalah saat melahirkan nanti.

“Terima kasih sekali lagi kepada kalian yang sangat memahami dan tidak putus mendoakan saya selama ini. Saya amat bersyukur di atas kurniaan Allah ini, anugerah yang sangat berharga kerana saya diberi peluang untuk hamil selepas Siti Aafiyah berusia dua tahun lebih.

“Alhamdulillah. Terima kasih semua dan doakan saya ya!

Sebaik muat naik status ini, Siti dihujani ucapan tahniah dan semua mendoakan kesejahteraan penyanyi kasatangan ramai ini.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

mfmirafilzahAlhamdulillah Semoga kak iti dan adik Aafiyah sihat dan baik baik shj.
Alhamdulillah! Semoga dipermudahkan semua urusan Tokti!

Maha Suci Allah yang mengurniakan zuriat sebagai basyirah kehidupan. Moga keafiatan cinta terus mekar di hamparan badarsila

masha Allahh tahniahh Tokti @ctdk semogaaa dpermudahkan , menjadi anak2 yg soleh solehah aminnn ya robbbbb

Masha Allah alhamdulillah . Tahniahhhh Kak Iti . Semoga dipermudahkannn dan diberi keselamatan untuk baby dan ibu

Kashoorga ucapkan tahnian dan doaka semoga perjalanan Siti dipermudahkan kelak.

Kredit Foto: Instagram CTDK

Artikel Berkaitan: “Selawat Tafrijiyah Ni Paling Saya Suka, Amal 11 Kali Lepas Solat” – DS Siti Nurhaliza Kongsi Kebaikan Amalkannya

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI