kazim

Siapa yang tidak mengenali Penceramah Bebas popular. Dato’ Ustaz Mohd Kazim Elias yang sangat aktif menyampaikan dakwah dengan cara tersendiri.

Dikatakan beliau sudah mula mengalami masalah tidak boleh tidur dan berlarutan sejak dua bulan lalu sehingga kini.

Dalam posting dimuat naik laman sosial Facebook, Pembantu Peribadi beliau memberitahu tahap kesihatan Ustaz Kazim yang merosot hingga terpaksa dimasukkan ke hospital untuk pemeriksaan lanjut.

Lebih 2 Bulan Tak Boleh Tidur, Tahap Kesihatan Ustaz Kazim Elias Tak Stabil & Merosot. Ayuh,  Doakan Kesembuhannya!

Bagaimanapun katanya, selepas balik ke rumah Mohd Kazim masih mengadu sakit pada bahagian belakang dan perutnya juga masih kembung.

IKLAN

Sebelum itu, beliau turut muat naik posting di laman sosial Facebook, beliau memberitahu tahap kesihatannya yang agak merosot sejak kebelakangan ini.

Lebih 2 Bulan Tak Boleh Tidur, Tahap Kesihatan Ustaz Kazim Elias Tak Stabil & Merosot. Ayuh,  Doakan Kesembuhannya!

Dalam posting itu beliau turut mengucapkan terima kasih kepada semua sahabat yang telah memberi nasihat dan petua. Namun begitu setakat ini tiada laporan doktor mengenai apa masalah kesihatan sebenar yang dialami oleh beliau.

IKLAN

Sebaik mendapat tahu kesihatan Ustaz Kazim yang tidak baik, ramai turut mendoakan beliau agar diberi kesembuhan seperti sebelumnya.

Dilanim Ibrahim Alhamdulillah semoga Dato’ ustaz Kazim Elias terus beransur sembuh dan di bawah perlindungan allah swt..sihat seperti biasa dan dpt menjalankan tugasan berdakwahnya sebagaimana yg di amanahkan…Aamiin aamiin ya robbal alamiin

IKLAN

Hazrol Afza Hj Hamzah Moga Allah SWT sentiasa merahmati Dato dan mberi kesembuhan pd setiap penyakit..dioermudahkan urusan perubatan.aamin

Rusmi Wan Abdullah Alhamdulillah.Semoga Allah permudahkan segala urusan ustaz diberi kesihatan dan kekuatan yang baik cepat sembuh sentiasa dlm rahmat dan lindungaNya dijauhi dari penyakit yg merbahaya. In Syaa Allah Aamiin 3 Ya Rabbal A’lamiin

Dinaa Ismail InsyaAllah, bulan ramadhan bulan mulia dan bulan yg baik neh…..sesiapa yg buat sesuatu yg tidak baik moga Allah tunjukkan kebenarannya dan Allah insafi dia untuk berhenti menganiaya sesiapa saja……Allahuakbar….., nauzhubillahiminzhalik…..dan semoga Allah angkat segala kesakitan dan penyakit Ustaz dan dpt berdakwah semula serta menjadi ustaz2 yang disayangi semua…..

Aziddin Ahmad Besar dugaan seorang yang bergelar pendakwah. Dipanjatkan doa semoga DUKE sentiasa dalam lindungan Allah, diberi kesembuhan tanpa mengembalikan penyakitnya yang asal… Aamiin ya rabb

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI