Selalulah menghargai usaha dan penat-lelah isteri, terutama isteri yang bekerja dan sama-sama membantu meringankan tanggungjawab suami.

Apabila setiap pengorbanan yang dilakukan isteri dihargai oleh suami, pastinya hubungan itu akan menjadi lebih membahagiakan. Bertuahnya Norzie Pak Wan Chik. Begitu dihargai oleh suaminya, Aidid Marcello.

Berikut catatan ucapan hari ulang tahun perkahwinan Aidid Marcello di laman Instagramnya buat isteri tercinta.

Sedangkan lidah lagi tergigit…. itulah lumrah dalam bercinta dan hidup sekali kan? Tapi kalau dah 14 tahun dapat hidup sekali walaupun pelbagai pancaroba… maksudnya bukan setakat lidah dah tergigit… segala benda yang tergigit pun insyaAllah dah boleh handle… .

IKLAN

Bertuah saya dapat teman hidup yang sangat memahami, cemburu, caring dan sangat fikirkan masa depan anak-anak. Sebab apa yang penting dalam hidup kita ni… kita kena fikir lagi 20 tahun, di mana kita, siapa bersama kita dan siapa yang akan membela nasib kita.

Saya doa & minta yang baca ni terus doa untuk kebahagiaan keluarga saya semoga perjalanan hidup kami terus berada pada landasan yang betul dan diredhai, InsyaAllah. .
Kepada anak-anak daddy @nailinamarcello @imanmarcello @yusufmarcello @ibrahimmarcello semoga terus sayang dan hargai pengorbanan mummy daddy

IKLAN

Selamat Ulang Tahun Sayang 05.05.05

https://www.instagram.com/p/BxEgsmHAAs9/?utm_source=ig_web_copy_link

IKLAN

Sumber kredit: Aidid Marcello

VIDEO KASHOORGA:

https://www.youtube.com/watch?v=mOzwGsmECGQ&t=9s

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI