Setiap orang diduga dengan pelbagai ujian dan jika kita ditimpa musibah, hanya dengan Allah tempat kita meminta pertolongan. Hanya Dia yang Maha Berkuasa & Maha Pemurah menolong hambaNya yang lemah.

Seperti perkongsian wanita ini di laman sosial Facebook Atieqa Hod yang meminta pertolongan pada Allah dengan mengamalkan bacáan Surah Yassin Ayat 7 Mubin ketika berdepan dengan ujian besar apabila adiknya ditimpa kemalangan.

Berkat Amalkan Yasin 7 Mubin, Adik Wanita Ini Yang Koma Akibat Kemalangan Akhirnya Sembuh. Subhanallah!
Perkongsian dari laman sosial Facebook Atieqa

Alhamdulillah setelah mengamalkannya dan dengan izin Allah, adiknya kini sembuh dari kemalangan yang hampir meragut nyawa. Baca perkongsiannya di sini.

Saat kali pertama aku mendengar daripada ayahku tentang #Yassin #7_Mubin ini ketika keluarga kami ditimpa ujian besar dari Allah SWT.Waktu tu adik kami Muhammad Afiq mengalami kemalangan teruk yang hampir meragut nyawa.

Yasin 7 Mubin dibaca untuk mendapatkan semula barangan berharga yang telah dicuri atau hilang. Barang dalam hal ini perlulah barang yang berharga seperti anak, kenderaan, barang kemas dan sebagainya. Tidak boleh dibaca bagi barang kurang berharga ataupun barang yang boleh luput seperti buah durian atau yang sejenis dengannya.

IKLAN

Ayat mubin ni ada pada ayat 12,17,24,47,60,69,& 77,

Setiap kali berhenti di ayat #Mubin ini kami memohon doa agar adik kami dapat kembali sembuh.Membaca dengan penuh kesedihan seperti terasa akan kehilangan sewaktu tu dan hanya mampu menunggu sebuah keajaiban yang berlaku. Dari ayat MUBIN pertama sampai la yang ketujuh.Setiap kali berhenti di ayat mubin ini,kami akan berdoa dan meminta pada Allah SWT untuk kesembuhan adik kami waktu itu.

IKLAN
Berkat Amalkan Yasin 7 Mubin, Adik Wanita Ini Yang Koma Akibat Kemalangan Akhirnya Sembuh. Subhanallah!
Ayat 7 Mubin.

Alhamdulillah hampir 3 tahun perkara itu berlalu.Kini adikku semakin pulih.Setelah melalui pelbagai fasa dari majar operation sebanyak 4kali dan koma sebanyak 2kali.Kesembuhan yang tidak terjangka dan doktor sendiri terkejut dengan perkembangan positif adik.

Sejak itu..

IKLAN

Sesiapa yang ditimpa ujian atau dugaan luar biasa aku selalu berpesan pada mereka agar mengamalkan 7mubin ini.Mintalah pada NYA kerana segalanya yang berlaku dari NYA teruslah meminta In Syaa Allah Dia akan menjawab segalanya.

Berkat Amalkan Yasin 7 Mubin, Adik Wanita Ini Yang Koma Akibat Kemalangan Akhirnya Sembuh. Subhanallah!
Muhammad Afiq yang kini sembuh sepenuhnya.

#Yassin 

#7Mubin

#fadhilat

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI