Dari kecil suka tengok kereta porsche, influencer Aisyah Hijanah syukur allah makbulkan doa yang diulang-ulang sedari kecil. Syukur Alhamdulillah.

Setiap dari kita memiliki angan-angan dan impian sedari kecil. Ada di antaranya, bila dewasa kelak kita dapat menikmati apa yang diidamkan, namun ada jua yang tidak kesampaian.

Tapi tak salah kita memasang impian, apa lagi perkara tersebut membuatkan kita makin bersemangat untuk berjuang dalam mendapatkan apa yang diimpikan.

Dari Kecil Suka Tengok Kereta Porsche, Influencer Aisyah Hijanah Syukur Allah Makbulkan Doa

Artikel Berkaitan

‘Mengucap Syahadah, Momen Terindah Dalam Hidup.’ Marine El Himer, Model, Influencer&Bintang TV Perancis Peluk Islam

Dari Kecil Suka Tengok Kereta Porsche, Influencer Aisyah Hijanah Syukur Allah Makbulkan Doa
Dari Kecil Suka

Tidak ketinggalan, begitu juga yang dilalui oleh pempengaruh atau influencer, Aisyah Hijanah, dirinya sejak kecil memang teringin untuk memiliki kereta Porsche dan hari ini Allah telah makbulkan doanya.

Aisyah melalui akaun Instagramnya meluahkan rasa syukur yang tak terhingga apabila apa yang diidamkan selama ini telah berada di depan mata. Ini perkongsiannya,

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AISYAH HIJANAH (@aisyahhijanah)

IKLAN

Tengok Kereta Porsche

Alhamdulillah ala kulli hal, haza min fadhli Rabbi. Dari kecil suka tengok kereta ini. Selalu doa “Semoga one day nanti Aisyah ada kereta ni”.

Alhamdulillah, semoga segala nikmat hanya menjadikan Aisyah dan Alif sentiasa down to earth, lebih bersyukur dan tidak lupa diri. Terima kasih untuk semua yang ada dalam jalan cerita hidup Aisyah daripada dulu sampai sekarang.

Terima kasih juga untuk @anwarshah06 yang bantu dapatkan my dream car. Alhamdulillah another achievement before 2023.

Dari Kecil Suka Tengok Kereta Porsche, Influencer Aisyah Hijanah Syukur Allah Makbulkan Doa
Influencer Aisyah Hijanah

Dalam hantaran lain, Aisyah turut berkon gsi perjalanan jatuh, ban gunnya dalam bidan g bisnes. Apa yang dikecapi hari ini bukanlah semudah yang disangka.

Terlalu banyak ujian dan cabaran, namun Allah Maha Adil. Kini satu-persatu nikmat, Allah kurniakan buat Aisyah dan keluarga kecilnya.

Kalau korang (anda) yang follow Aisyah daripada dulu, mesti tahu jalan cerita Aisyah daripada 401production. Kadang itu Allah bagi banyak sangat cabaran dan ujian untuk kita supaya kita jadi orang yang lebih kental di masa depan.

IKLAN

Dari Kecil Suka Tengok Kereta Porsche, Influencer Aisyah Hijanah Syukur Allah Makbulkan Doa
Syukur Allah

Banyak sangat yang jadi dalam hidup. Orang fitnah, orang hentam semuanya daripada orang Islam. Aisyah bukan nak discriminate, tetapi kita sebagai Islam sepatutnya lebih tahu.

Masa Aisyah awal lagi buat buku, terus ada Niqabis label “kahwin awal sebab hendak buat buku…” Kadang itu Aisyah sendiri pun pelik, macam mana kita ada kekuatan nak cakap yang bukan-bukan pasal orang, apatah lagi kita tak kenal orang itu.

What I did was only “sabar”. And Alhamdulillah, memang Allah janjikan “dalam kesusahan, ada kesenangan”. Semua kesabaran, Allah balas dengan nikmat satu per satu.

Baca Di Sini

Jangan Bangga Dengan Jutaan Follower & Viewer, Ustazah Asma’ Beri Teguran Buat Influencer Berhijab

Demi Relationship Goals Till Jannah Influencer Ini Sanggup Berhenti Kerja & Jadi Surirumah

IKLAN

Makbulkan Doa

Allah bagi ramai orang yang baik-baik untuk Aisyah, keluarga yang baik, anak-anak yang sempurna, suami yang MasyaAllah the best man in my world, perniagaan yang baik, team @hijanahofficial yang baik.

Terima kasih untuk semua yang selalu ada dengan Aisyah, mendoakan Aisyah. Walaupun kita tak kenal, tapi ramai yang datang booth dan support bisnes Aisyah. Kalian semua ada dalam doa Aisyah.

Dari Kecil Suka Tengok Kereta Porsche, Influencer Aisyah Hijanah Syukur Allah Makbulkan Doa

Kashoorga : Setiap kejayaan tak datang bergolek, perlu diiringi dengan usaha dan doa. Tahniah Aisyah Hijanah.

Sumber : Instagram Aisyah Hijanah

Follow kami di Facebook, Website, Instagram dan YouTube Kashoorga untuk mendapatkan info dan artikel-artikel menarik.

Dosa Bulanan Wanita, Sengaja Tangguh Mandi Wajib!

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI