Kalau hati hitam, benda kecil pun diperbesarkan.

‘Saya dah tanya ustaz.’ Dituduh pakai baju ketat, Bonda Rozita jelaskan perkara sebenar bahawasanya baju yan dipakainya berpotongan longgar dan tak mengikut bentuk tubuh.

Benarlah bukan sesuatu yang mudah untuk memuaskan hati semua orang. Begitu jualah yang dialami oleh Bonda Rozita apabila dirinya dituduh mengenakan baju yang ketat padahal tak begitu.

Artikel Berkaitan: Terima Kasih Mak, Sayang Mak Juga Dunia Akhirat& Saling Memuji Rahsia Ukhwah Bonda Rozita & Menantu

Saya Dah Tanya Ustaz

Kongsi Bonda Rozita di Facebooknya,

Kita sekolah sama-samalah, saya sudah tanya ustaz. Saya tak mampu hendak jawab semua soalan atau memuaskan hati semua orang!! Ini bukan kebaya ketat

Kalau makcik-makcik sebaya saya hendak pakai boleh saja, beli kain berat dan cari kain lace mesti lawa. Kalau para makcik-makcik sebaya saya yang pakai akan jadi kain jenis itu nampak kemas terletak saja.

‘Saya Dah Tanya Ustaz.’ Dituduh Pakai Baju Ketat, Bonda Rozita Jelaskan Perkara Sebenar

IKLAN

Dituduh Pakai Baju Ketat

Malah untuk hijab, Bonda Rozita gunakan chiffon shawl. ‘Saya buat sendiri 2 meter berlace.

Baju saya tak ketat, saya perjelaskan dan mohon maaflah kalau saya post di sini. Saya reply pun masih komen ketat lagi, ada juga orang yang delete lepas saya reply.

Kali ini saya post gambar saya berdiri pula dan beserta screenshoot apa ustaz komen! Semoga anda jelas kalau gambar duduk dikatakan ketat, yang berdiri mesti nampak ketat !!

‘Saya Dah Tanya Ustaz.’ Dituduh Pakai Baju Ketat, Bonda Rozita Jelaskan Perkara Sebenar‘Saya Dah Tanya Ustaz.’ Dituduh Pakai Baju Ketat, Bonda Rozita Jelaskan Perkara Sebenar

 

IKLAN

‘Saya Dah Tanya Ustaz.’ Dituduh Pakai Baju Ketat, Bonda Rozita Jelaskan Perkara Sebenar‘Saya Dah Tanya Ustaz.’ Dituduh Pakai Baju Ketat, Bonda Rozita Jelaskan Perkara Sebenar

Bonda Rozita Jelaskan Perkara Sebenar

Komen Warganet:

Walaupun ada warganet yang mengecam Bonda Rozita dan ramai juga pengikutnya menyokong dengan mengatakan baju itu longgar dan tidak ketat di mata mereka.

Mak Ndak Sofia
Utamakan pandangan Allah daripada pandangan manusia bonda. Apa yang penting sebelum paparkan gambar bonda sudah pastikan ikut syariat… Bonda sudah tutup aurat elok, abaikan saja mulut manusia, manusia sentiasa tidak puas.

Junaidah Said
Rasanya bukan isu sendat atau ketat bonda. Mungkin netizen hendak cakap nampak bentuk badan dan kelihatan seksi di mata sesetengah orang. Wallahualam…

IKLAN

Rasmiza Mohd Said
Apasal orang sakit hati tengok bonda kurus ya. Orang suka hati aman tenteram kot dengan bonda yang dulu sampai bertongkat sebab lutut dan kaki sakit asbab menanggung berat badan. Bila bonda sudah kurus, penyakit pun sudah pulih lagi nampak muda pula tu, pun tak habis lagi sakit hati.

Baca Di Sini:

Bonda Rozita Beri Nasihat Dan Kongsi Pengalaman, Umpama Nasihat Ibu Kepada Anak

Kashoorga : Kalau hati hitam, benda kecil pun diperbesarkan.

Sumber : Facebook Bonda Rozita

Follow kami di Facebook, Website, Instagram dan YouTube Kashoorga untuk mendapatkan info dan artikel-artikel menarik.

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI