Doakan Ainul Mardiah kembali sihat. Inilah doa dipohon oleh ibunya, Nurul Erwani Zaidi berikutan keadaan terkini anaknya yang berada dalam situasi kritikal dan tenat. Dalam satu perkongsian, dirinya memaklumkan keadaan anaknya yang dijangkiti kuman di mana sebelum kritikal, anaknya itu alami muntah-muntah dan cirit birit.

Dalam satu perkongsian di ignya Nurul memaklumkan situasi terkini anaknya.

Ainul berada di PICU sekarang. Doktor ICU beritahu keadaan Ainul kali ni agak kritikal dan tenat. Satu badan penuh dengan wayar dah anak mama ni. Mama tak minta banyak. Mohon doakan anak kesayangan mama, Ainul Mardhiah ni jadi lagi kuat untuk lawan penyakit ni.

IKLAN

Ainul mula dengan muntah muntah dan cirit birit dalam masa sehari. Hari kedua mama tengok Ainul dah tak bermaya sangat. Sebab nampak lain sangat keadaan Ainul kali ni. Terus bawa ke Emergency. Doktor buat prosedur dan beritahu rupanya Ainul dah terlalu tenat sebab infection dah ada dekat semua tempat. Mama rasa gagal sebab tak beri perhatian pada Ainul. Doakan ya semua.

IKLAN

Kisah anaknya mendapat perhatian ramai apabila ‘Germ Cell Tumour’ berjaya dibuang atas usaha Dr Amalina Bakri dengan sekumpulan doktor pakar di UK yang berjaya membuang cell kansernya.

IKLAN

Sebelum diuji situasi anaknya ini, Nurul Erwani berkongsi satu berita gembira dua minggu lalu bahawa urat di pipi anaknya tidak perlu dibedah lagi kerana elok dengan sendiri.
Alhamdulillah. Nampak tak muka Ainul dah sama pipi dia sebelah kanan dan sebelah kiri dia. Dulu waktu lepas operation nampak bengkak pipi sebelah kanan Ainul. So doktor letak dalam report untuk betulkan urat-urat tisu dekat pipi Ainul biar sama. Tapi kuasa ALLAH, dah elok dengan sendirinya.

Moga Allah mengangkat semua kesakitan adik Ainul dan ganti dengan kesembuhan. Aamiin.

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI