Menjaga isteri yang koma selama 10 tahun bukanlah satu masa yang singkat.

‘Kasihnya suami hingga syurga.’ Selepas 10 tahun jaga isteri koma, kini kesihatan sendiri diuji. Beruntungnya sang isteri apabila sang suami setia hingga ke hujung nyawa.

Menjaga isteri yang koma selama 10 tahun bukanlah satu masa yang singkat. Allahuakbar, cemburunya dengan kesetiaan suami.

Ikuti perkongsian pendakwah, Ustazah Norhafizah Musa yang mohon orang ramai mendoakan suami kepada sahabatnya untuk kembali sembuh seperti sediakala.

Artikel Berkaitan: Bacakan Yasin, Ajar Mengucap & Pegang Tangan Hingga Akhir Hayat” – Kasihnya Suami Hingga Nafas Terakhir Isteri

Kasihnya Suami Hingga Syurga

Ustazah hendak minta tolong semua doakan ustaz Tholhah ( seperti dalam gambar ) agar diberikan kesembuhan oleh Allah SWT. Kisah mereka suami, isteri ini sangat menyayat hati kami.

Ustazah Zharif iaitu isteri kepada Ustaz Tholhah telah Allah uji dengan koma selama 10 tahun 2 bulan. Masyaallah. ( ada yang maklumkan kerana menigitis , wallahua’lam).

IKLAN

‘Kasihnya Suami Hingga Syurga.’ Selepas 10 Tahun Jaga Isteri Koma, Kini Kesihatan Sendiri Diuji
Selepas 10 Tahun Jaga Isteri Koma

Ustazah Zharif baru sahaja meninggal dunia beberapa hari lepas. Beliau junior ustazah semasa di Yarmouk University Jordan.

Dalam tempoh 10 tahun 2 bulan itu, suami, anak-anak dan keluarga menjaga dan menguruskan ustazah Zharif dengan penuh kasih sayang, sentiasa dijaga kerapian dan kebersihan. Qaddarallah.

Pada hujung-hujung kehidupan Ustazah Zharif, ustaz pula kesihatan semakin merosot. Sahabat-sahabat yang ziarah ada yang berkata, hampir tak kenal dengan ustaz yang sudah amat kurus, lemah longlai, berjalan pun terpaksa dipapah.

‘Kasihnya Suami Hingga Syurga.’ Selepas 10 Tahun Jaga Isteri Koma, Kini Kesihatan Sendiri Diuji
Kini Kesihatan Sendiri Diuji

Ustazah Zharif telah selamat dikebumikan, adapun ustaz Tholhah telah dibawa ke hospital untuk meneruskan rawatan lanjut. Semoga Allah berikan kekuatan kepada tiga orang anak di rumah.

IKLAN

Sahabat-sahabat tolong sama-sama doakan Ustazah Zharif dikurniakan tempat terbaik di sisi-Nya dan doakan Ustaz Tholhah sembuh dan dapat kembali kepada anak-anak.

‘Kasihnya Suami Hingga Syurga.’ Selepas 10 Tahun Jaga Isteri Koma, Kini Kesihatan Sendiri Diuji
Ustazah amat mengagumi ketabahan mereka, kesetiaan dan kasih sayang suami kepada isteri dan segala nilai baik yamg ditonjolkan oleh keluarga ini. Masyallah. La quwwata illa billah.

Ustazah tak mampu hendak tolong bagaimana dah, kecuali memohon seramai mungkin mendoakan ustaz Tholhah kembali sembuh.
Amin.

Baca Di Sini:

IKLAN

Wahai Suami Kenanglah Saat Isteri Separuh Nyawa Melayang Lahirkan Anak. Ebit Lew Pesan Hargai Bidadari Kita Till Jannah

Panas Atau Hujan, Dengan Atau Tanpa Awak, Saya Akan Sentiasa Datang Ke Sini

Kashoorga : Semoga Ustaz Tholhah kembali sihat. Amin.

Sumber : Instagram Ustazah NorHafizah Musa

Follow kami di Facebook, Website, Instagram dan YouTube Kashoorga untuk mendapatkan info dan artikel-artikel menarik.

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI