keras

Ramai lelaki di luar sana mahukan wanita yang sopan dan menurut perintah. Pada mereka, wanita bersikap demikian adalah calon isteri terbaik.

Walau bagaimanapun sesetengah lelaki tidak tahu bahawa calon isteri yang paling baik tergolong daripada wanita yang keras kepala atau kepala batu.

Ini sebabnya mengapa wanita yang keras kepala sesuai dijadikan calon isteri:

TAHU APA YANG DIA MAHU

Wanita jenis ini ada matlamat hidup, dia tahu apa yang dia mahu dan tidak akan resah gelisah andai diri ditimpa masalah (sentiasa bersedia dalam menghadapi apa jua cabaran). Dan jika dia mencintai kamu, setiap masalah yang mendatang pun dia akan hadapi dengan tenang dan bersedia mempertahankan cintanya.

IKLAN

BIJAK KUASAI EMOSI

Satu perkara yang paling best, wanita jenis ini pandai menguasai emosi. Dia tahu bila masa sesuai untuk marah dan sebaliknya. Hihi, beza bukan dengan wanita lemah lembut yang tidak berapa menentu emosinya.

PRIHATIN

Mesti ramai ingat, wanita jenis ini kurang peka dengan individu sekelilingkan. Tanggapan itu salah! Mereka sangat prihatin dengan orang yang disayanginya dan tidak mempedulikan dirinya.

IKLAN

(LAIN DARI YANG LAIN)

Mereka sukakan sesuatu lain daripada yang lain. Barulah hubungan cinta lebih menarik.

IKLAN

YAKIN DAN PERCAYA PADA DIRI SENDIRI

Wanita jenis ini sentiasa percaya dan yakin dengan diri sendiri. Bagi mereka, tiada siapa yang dapat mengubah apa yang dia inginkan. Apa yang bagusnya, dia tidak akan teragak-agak dalam membuat keputusan. Jika A yang dikatanya maka A lah.

VIDEO KASHOORGA: