Suami selamat nikah kali ketiga saat isteri kedua sarat hamil, ‘isteri-isteri’ sporting siap bergambar atas pelamin. Isteri kedua yang sedang sarat hamil anak pertama turut sama hadir dalam majlis persandingan bagi meraikan madu mereka.

Tak semua wanita mampu berada di tempat mereka berdua. Hanya insan terpilih saja dapat melaluinya. Semoga keluarga ini bertambah bahagia dengan kehadiran “madu” baru mereka.

Artikel Berkaitan:

‘Indahnya Poligami, Bukan Saja Berkongsi Kasih.’ 2 Isteri Ini Tetap Setia Di Sisi Walaupun Suami Terlantar Sakit

Suami Selamat

Di Indonesia, sebuah video yang menunjukkan seorang lelaki menikahi isteri ketiga sambil ditemani dua orang lagi isterinya dalam satu majlis perkahwinan tular di media sosial.

@mifth_makeup Membalas @Imoenk89 cantik cantik kan #GenshinImpact34 #poligami ♬ Dj Viral Ingin Ku Teriak Bilang I Love You – MR STRONG CSS

IKLAN

Difahamkan, isteri ketiganya itu baru saja berusia 20 tahun dan mengatakan bahawa suaminya merupakan kenalan kepada bapanya selepas bertemu secara tidak sengaja malah tempoh perkenalan mereka juga singkat sebelum disatukan.

Nikah Kali Ketiga

Pada awalnya, dia hanya bergurau untuk menjadikan saya sebagai isteri yang ketiga, namun kami juga tidak menyangkakan bahawa kami sememangnya berjodoh.

Wanita yang dikenali sebagai Alqia Zahra itu turut menjelaskan bahawa hubungannya bersama dengan kedua-dua madunya berada dalam keadaan baik malah mereka turut memberikan restu untuk berkahwin dengan suami.

Isteri-Isteri’ Sporting

Ujarnya lagi, dia begitu kagum dengan sikap penyabar kedua-dua madunya itu terutamanya isteri yang pertama kerana sanggup memberi keizinan untuk suaminya berkahwin sekali lagi.

Entah apa yang membuatkan dirinya mempunyai sifat sabar yang tinggi. Mereka semua orang yang hebat.

IKLAN

Suami Nikah Kali Ketiga Saat Isteri Kedua Sarat Hamil, ‘Isteri-Isteri’ Sporting Siap Bergambar Atas Pelamin
Siap Bergambar Atas Pelamin

Sementara itu, isteri kedua iaitu Lutvi Seftia Rahmat mengatakan bahawa dia tidak akan melarang perkara yang baik dalam hubungan berumah tangga.

Disebabkan itu juga, dia memberi keizinan untuk suami berkahwin lagi walaupun sedang hamil anak pertama dan mengakui bahawa dia sayang dengan kesemua ahli keluarganya (isteri pertama, isteri ketiga dan anak-anak tiri).

Baca Di Sini:

“Perkahwinan Satu Ibadah, Bukan Untuk Dimegahkan”, Nora Selamat Bernikah Dengan Kawan Baik Arwah Suami

IKLAN

Bukan Semua Tolak Poligami, Wanita Ini Akui Rasa Gembira Suami Kahwin Lain Kerana Ada Kawan Berbual

 

Kashoorga : Semoga suami ini kekal istiqamah menjadi ketua keluarga buat tiga isterinya

Sumber : Oh Bulan, Walipop

 

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI