Baru saja melangsungkan pernikahan dan dilihat bahagia, ternyata mula “terselit” sedikit kontroversi perkahwinan artis cantik, Hannah Delisha dan suaminya Imam Shah.
Ia berikutan “soal restu orang tua” yang ditulis secara simbolik oleh ibu Hannah iaitu Noor Ashikin Ahmad di instagramnya dan dilakarkan secara puitis menerusi puisi.

Di sebalik hikmah kejadian itu, ibu mentua Hannah iaitu bekas pelakon veteran Singapura, Mariana Yati menitipkan pesanan buat anak dan menantunya dengan berkata, “Syurgamu Merestuimu Anakku” di instagramnya @mariana_yati yang menggambarkan dirinya memberi restu sepenuhnya atas perkahwinan anaknya dan Hannah.

Malah dirinya turut meminta pasangan pengantin baru ini agar bersabar dengan musibah yang datang menduga.

IKLAN

Dalam perkongsiannya, dirinya turut menitipkan pesanan ini.

IKLAN

“SubhanAllah. Allah menentukan segalaNya. Semoga mahligai yang dibina sampai ke Syurga. Doaku tidak akan putus menjadi penghalang segala musibah. Allah itu Al-‘Alim. Ingat itu Imam & Hannah, teruskan bersabar. Mummy sayang kamu berdua. Semoga Allah melindungimu anak-anakku”.

IKLAN

Apa pun semoga perkahwinan baru dibina Hannah ini berkekalan hingga ke akhir hayat dan semoga masalah yang terjadi dapat diselesaikan dengan baik. Perkahwinan adalah penjalin hubungan dua buah keluarga dan penyatuan jiwa. Moga yang baik-baik untuk pasangan ini.

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI