Taja 10 bas balik beraya, ramai doakan Hafiz Mahamad sentiasa murah rezeki. Sekali lagi usahawan kosmetik dan influencer, Hafiz Mahamad menarik perhatian warganet.

Kali ini, dia mencipta kejutan sempena Aidilfitri ini apabila sanggup menaja sebanyak 10 buah bas persiaran bagi kegunaan orang ramai untuk pulang beraya di kampung halaman masing-masing.

Artikel Berkaitan:

‘Ini Bukan Kerja Saya, Tapi Allah Izinkan.’ Hafiz Mahamad Buat Kejutan, Bawa 120 Staf Tunai Umrah

Taja 10 Bas Balik Beraya

Menerusi hantaran di laman Facebooknya, usahawan itu berkata, dia terpaksa menyediakan sebanyak 12 buah bas selepas sambutan diberikan orang ramai begitu menggalakkan.

“Sebelum ini saya cakap antara tiga hingga lima buah bas sahaja, tetapi selepas tanya pasukan saya, kami perlu menyediakan sehingga 12 buah bas disebabkan permintaan ramai.

“Kali ini saya terpaksa tutup (permintaan), niat saya memang mahu bagi paling maksimum, tetapi itu sahaja yang saya mampu, insya-Allah jumpa di perhentian bas Jumaat ini,” katanya.

IKLAN

Ramai Doakan Hafiz Mahamad

Terdahulu, Hafiz membuat hantaran di Facebook bahawa beliau mahu menaja antara tiga hingga lima buah bas untuk orang ramai pulang beraya berikutan memahami ramai rakyat mengalami masalah kewangan.

Katanya, setiap orang boleh mendapatkan sebanyak lima tiket bas untuk pulang ke destinasi masing-masing melibatkan perjalanan ke utara dan pantai timur.

Bas terbabit akan bergerak esok pada pukul 9 malam di mana mereka yang terlibat perlu berkumpul di Depoh Kiffah Travel Sdn. Bhd. yang terletak di Kepong.

Taja 10 Bas Balik Beraya, Ramai Doakan Hafiz Mahamad Sentiasa Murah Rezeki
Sentiasa Murah Rezeki

Dalam pada itu, orang ramai terus menzahirkan ucapan terima kasih kepada tajaan tersebut selain mendoakan usahawan itu akan terus dimurahkan rezeki.

Komen Warganet:

IKLAN

Romly GB
Awak manusia hebat Hafiz… Menjadi manusia yang boleh memberi syafaat pada orang lain… Semoga rezeki melimpah ruah seperti air sungai yang mengalir.

Uwan Abids
Terbaik Tuan Hafiz. Usaha memudahkn orang lain merupakan satu ibadah juga. Alhamdulillah tuan. Saya yakin ramai di luar sana termasuk saya mendoakan semoga tuan sekeluarga dan Ainaa Beauty dilimpahi rezeki sentiasa dlm rahmat dan jagaan Allah swt. Amin

Mas Rosly
Alhamdulillah… Saya doakan semoga Allah murahkan lagi rezeki abang Hafiz dan keluarga dan diberikan kesihatan yang baik dunia akhirat Amin.

Suhana Yusof
Alhamdulillah semoga dilimpahi rezeki diberi kesihatan yang baik buat semua keluarga En. Hafiz dan Puan Aina sentiasa dlm lindungan Allah SWT. Amin

IKLAN

Baca Di Sini:

‘Alhamdulillah Rezeki.’ Hargai Jasa 27 Tahun Setia Berkhidmat, Majikan Ini Taja Staf Tunai Umrah

Kashoorga: Benarlah orang baik, ramai sayang.

Sumber : Facebook Hafiz Mahamad, Kosmo Online

Follow kami di Facebook, Website, Instagram dan YouTube Kashoorga untuk mendapatkan info dan artikel-artikel menarik.

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI