marah

‘Suami panas baran, isteri tak perlu mandrem.’ Cuba amalkan Zikir Ya Latif sekerap mungkin. Tidak dinafikan hidup berumahtangga jadi tak keruan bila bersuamikan lelaki pemarah dan panas baran.

Setiap isteri idamkan lelaki yang sentiasa berlembut dan bertolak ansur, tetapi tak semua yang kita impikan menjadi kenyataan.

Sesetengah isteri mungkin akan ambil jalan pintas dengan ‘mandrem’ atau bomohkan suami, tapi ketahuilah cara ini amat dilarang dalam Islam.

Sebaiknya lakukan perkara yang dibenarkan agama dan disukai Allah SWT seperti berdoa dan mengamalkan zikir-zikir tertentu bagi melembutkan hati suami yang “panas’.

Artikel Berkaitan

Jodoh Suami Panas Baran, Bisikkan Je Doa Ini Di Telinganya Senyap-Senyap

Suami Panas Baran

Sebenarnya, bercakap mengenai konteks menambat hati suami, sebenarnya ia memerlukan usaha yang berterusan. Kadangkala isteri berasa diri mereka sudah cukup sempurna dalam menjaga keperluan suami dan mereka wajar dihargai atas pengorbanan itu.

Namun sebaliknya, lelaki pula melihat ia sebagai satu tanggungjawab isteri yang tidak perlu dibayar dalam bentuk balasan mahupun menjaga hati isteri.

IKLAN

Sekiranya anda mempunyai suami yang kurang sikap empati atau tidak pandai menghargai isteri, maka anda perlu meningkatkan usaha untuk ‘mengikat’ suami agar terus menyayangi dan setia kepada anda.

Isteri Tak Perlu Mandrem

Sebenarnya, ada cara mudah untuk menawan suami iaitu hanya dengan mengamalkan doa yang tercatit dalam al-Quran mahupun hadis. Untuk mengecapi kebahagian adalah penting untuk kita menjaga hubungan dengan Allah SWT, supaya hubungan dengan suami sentiasa dalam rahmat dan keberkatanNya.

Cuba amalkan Zikir Ya Latif ini agar semakin hari semakin suami bertambah ‘cool’ terhadap kita.

Cuba Amalkan

Zikir Ya Latif

Latif bermaksud lembut. Apabila anda mengamalkan zikir Ya Latif, maksudnya anda mendoakan agar suami menjadi lembut hatinya dan menyayangi anda tanpa berbelah bahagi, tidak mudah marah dan mengurangkan perselisihan dalam rumah tangga.

IKLAN

Anda boleh amalkan membaca zikir Ya Latif sekerap yang mungkin setiap hari. Panduan istimewa untuk anda, baca zikir ini ketika membasuh beras yang dimasak untuk ahli keluarga tersayang.

Sebut Ya Latif sambil berniat dalam hati mohon Allah lembutkan hati suami. Sekiranya anak-anak anda selalu bergaduh atau tidak mendengar cakap, boleh juga niat sekali untuk anak.
‘Suami Panas Baran, Isteri Tak Perlu Mandrem.’ Cuba Amalkan Zikir Ya Latif Sekerap Mungkin
Rumi: Ya Latiffu Ya Kahfi Ya hafizu Ya Syafi Allah Ya Latifu Ya Kahfi Ya Hafizu Ya Syafi Allah Ya Latifu Ya Wafi Ya Karimu Anta Allah

Zikir Ya Latif Sekerap Mungkin

Maksudnya:
Wahai Yang Maha Lemah Lembut
Wahai Yang Maha Mencukupi
Tiada Tuhan melainkan ALLAH
Yang wujud, tiada Tuhan melainkan ALLAH
Yang disembah, tiada Tuhan melainkan ALLAH
Yang ditujui, tiada Tuhan melainkan ALLAH
Yang maha besar, tiada Tuhan melainkan ALLAH

Baca Di Sini

IKLAN

Beratnya Ujian Allah. ‘20 Tahun Kahwin, Ada 8 Anak, Tetapi Timbul Perasaan Cinta Suami Pada Wanita Lain.’

Selalu Hantar Mesej Ringkas, Salah Satu Cara Buat Suami Sentiasa Rindu & Sayang Till Jannah

Kashoorga : Mudah-mudahan dengan amalan zikir ya latif ini, Allah SWT memelihara perkahwinan kita. Amin.

Sumber : Xtra

Follow kami di Facebook, Website, Instagram dan YouTube Kashoorga untuk mendapatkan info dan artikel-artikel menarik.

Dosa Bulanan Wanita, Sengaja Tangguh Mandi Wajib!

Isian rohani buat semua peringkat umur, semoga kita KASHOORGA bersama.
Insya-Allah, kita download seeNI sekarang ya?

KLIK DI SEENI